2 Ağustos 2011 Salı

her güzel şey gibi bu da bitti

uzun süre yazmayınca nerden başlasam acaba diye düşündüm.

yaz demek tatil demek ya, e tatili de yedik, bundan sonra ağustos eylül yaz ayıymış bana ne...

bu seneki tatil bizim hiçte alışık olmadığımız, milletin ölüp bittiği cinstendi, ne bulduysan ye hepsi şirketten olanlar var ya. biz genelde bir sırtçantası, elimizde haritayla gezmeyi daha verimli buluruz. balayı tatilimiz de buna benzer birşeydi, herkesin aman biraz da dinlenseydiniz demeleri bu yüzdendi sanırım. neyse bu ultra ultimate zırt pırt dahil konsept bize göre mi değil mi anlayamadan bitti zaten, yanına da yorgunluk, bi dayak yemiş de otelden atılmışlık modu vardı ki...neyse ki çabuk bitti yoksa tatil değil kendimizi spor kampında gibi hissetmeye az kalmıştı.

son iki gün de köyümüzdeydik :) o ne sıcak allam, nefes almak imkansız, solungaç lazım ordakilere. Antalya pek sıcak of bi de yapış yapış denir ya halt etmiş Aydın'ın yanında. 2 gün kendimizi bir o yana bir bu yana ata ata geçti.

otel motel iyiydi de o son üç gün üç yaşındaki çocuklar gibi bi kenara çömüp evimi özledim diye böğüresim geldi. benim 10 yıldır filan kendi evim var İstanbul'da ama bu öyle değilmiş, insan özlermiş, bi tek yatağını yastığını değil de tabakları çatalları bile özlermiş.

bi dahaki tatilimizde evimizi de götürelim olur mu?




3 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ben de tatile gittiğinde evini özleyenlerdenim..kış boyu eşimin başının etini yerim ondan sonra da özledim dönerim derimm:)

sünter dedi ki...

Aydin yazin ne kadar sicak olur bilmem ama Ödemis´i bilirim. Hic cekilmez gercekten. Tek avantaji geceleri Bozdagdan gelen serin esinti.
Antalya´ya da bir kez gittim onuda asiri nem ve sicaktan otelin kapisindan burnumu bile cikartamadim disariya. Yazin asiri sicaklarda ben Canakkeleyi tek gecerim:))Bogazimiz sayesinde esintimiz hic eksik olmaz.
Evet memleketimin reklaminida yaptikdan sonra sana bir hosgeldin demeyi anca akil edebildim. Eeee hosgeldin o zaman evine:))
Insan evini özler tabii ki. Altin kafese konan bülbül misali.

Öpüyorum canim:)

elif dedi ki...

zeynep, bizimki de sanki öyle bişi oldu ama ben dönelim değil de özledim de özledim diye biraz dırdır ettim sanırım :)

sunter teyze, ödemiş yakın sayılır aydına, o sıcağı düşün ama zerre rügar yok. aydın dağlarla çevrili ova zaten, rüzgar almaz pek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...