10 Ekim 2011 Pazartesi

hep bu mevsimde geliyor içime, bişeyleri değiştirme, yenileme, illa ki bişiyler araştırma internetten, ordan burdan. yine bulduk didikleyecek bi konu bir haftadır onunla yatıp kalkıyoruz. yeni okula başlayan çocuklar gibi beslenme çantamız bile hazır.

bi de didem bize gelince pek seviniyoruz sanki. sessiz sessiz kalkıp oturuyoruz, çocuk kalksın da ne istiyorsa yapalım diye. her geldiğinde kahvaltıda krep istemese iyi de illa da krep yap abla. o olmazsa pişi. e ben inip-çıkıp durmuyorum tabi taşkışlanın merdivenlerini, yediğim benimle bir ofis sandalyemde büyüyor. bi de yazık bu kızın yağmur yağdığında giyecek monto yokmuş, garibim(!). sponsor olun bana diyince 3 kişi 3'te 1'e fitleştik, pazar günü ne alırsan al, 3te 1 fiyatına oldu yani onun için. en son semihe 25 kuruş verirken gördüm, hep bu küsüratlı etiketler yüzünden.

biraz da alışveriş konusunda şu kızdan feyz almalıyım, bi insan böyle şöyle model bi pantolon istiyorum abla diyip, ilk giydiğini şıp diye nasıl alabilir.

2 yorum:

birkadin dedi ki...

bak inci gibi yaptim blogu :))

yahuu senin kardes de mi krepci :)) geldigi iki ay boyunca sadece bi haftasonu kahvaltisinda patatesli yumurta yaptim, gerisinde hep krep yaptirdi, guvenle egdik boynumuzu yaptim, yedik, napacan, kardes nazi :)

elif dedi ki...

hah şöyle! :)

kendi yapamıyo evinde, üşeniyo kesin. biz de öyle aynen, çocuk istiyo diyoruz, suyuna gidiyoruz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...